MØT NABOENE – MARIANNE OG ODD-ARNE

Fra enebolig til full frihet

De gikk fra hus og hage til leilighet med sjøutsikt i Husøy Havn. Det har ikke Marianne og Odd-Arne angret et sekund på.

Paret var raskt ute med å sikre seg en ny leilighet i vannkanten, kun 10 minutter fra Tønsberg sentrum. Her kan de skue ut over sjøen fra leilighetens to terrasser, slappe av i gode omgivelser og nyte gleden av å bo i ny leilighet i et etablert og trivelig nærmiljø.

Mer av den gode tiden.

«Her trives vi kjempegodt. Det var en gledens dag da vi flytta,» forteller Marianne over en kopp kaffe i solskinnet som danser på sjøen. For det trivelige paret er det mer enn bare terrassene og leilighetens kvaliteter som har gitt dem økt livsglede. Mer tid har de også fått. Og da snakker vi om den mest verdifulle tiden som finnes; fritid.

«All fritid gikk til husarbeid, male hus, klippe gress, klippe hekk. Det var vi lei av,» forteller Marianne videre. Odd-Arne nikker enig. Selv var han mer enn klar for å flytte i leilighet. For Marianne satt valget litt lenger inne, helt til de oppdaget Husøy Havn.

«Da dette ble lagt ut var det ikke tvil. Det var hit vi ville,» forteller Odd-Arne og smiler fornøyd.

En helt ny hverdag.

Men så da, når valget er tatt, flytteeskene pakket, gressklipperen solgt og malerpenslene kastet for godt – hvordan føles det da? Man flytter jo tross alt ikke bare inn i en ny leilighet, men også inn i en ny tilværelse.

«Det er som en ny hverdag å slippe alle ting som følger med å bo i en enebolig,» forteller Marianne om deres opplevelse av å flytte.

«Ja, også er det jo utsikten her. Vannet. Vi har ikke angret et sekund på at vi flytta,» utdyper Odd-Arne. Tydelig tilfreds med valget de har tatt.

Moderne leiligheter rett ved vannet ©Husøy

Bare enda en dag i Husøy Havn ©Husøy

Slå til. 9-hulls golfbane like rundt svingen ©Husøy

Nye leiligheter. Levende nærmiljø.

Å bo på Husøy er godt. Dette er et av de stedene det ikke finnes mange av. Leilighetene ligger idyllisk til i et levende, nært og aktivt nærmiljø. Resultatet er at man kan nyte godt av både stillhet og ro, men også et hav av aktiviteter og muligheter.

«Her er det golfbane, kyststi rundt hele øya, idrettsarena, badestrender, skoler og mer. Perfekt også for småbarnsfamilier som vil ha ungene i aktivetet. Også er det jo mulighet for en tur med kajakk for de som er interessert i det,» forteller Marianne og Odd-Arne.

Grip sjansen og finn din nye leilighet nå.