MØT NABOENE – JEANETTE

En aktiv hverdag i vannkanten

Flere unge har lagt sin elsk på de moderne leilighetene i Husøy Havn. For Jeanette (32) var nærheten til sjøen og muligheten for en aktiv hverdag viktig for valget.

“Jeg er født og oppvokst her i Tønsberg og er vant til å være på sjøen. Det var jo et stort savn, og nå har jeg den i umiddelbar nærhet”, forteller Jeanette. Hun har rukket å bo i Husøy Havn i to år, og stortrives i den nye leiligheten i vannkanten.

En liten øy full av muligheter

“Jeg er ganske aktiv, og derfor var det viktig at nærmiljøet har en del å by på. Det har Husøy virkelig”, forteller Jeanette. Den lille øya er proppfull av muligheter, med blant annet golfbane, tennisbane og fotballbane. Kyststien er perfekt for både trening og tur, og det er fine stisyklingsmuligheter både på Husøy og øyene rundt.

Et vannsportmekka rett utenfor døren

Vi bor jo selvfølgelig også med et vannsportmekka rett utenfor døren”, fortsetter Jeanette og nikker mot Husøysundet. Her kan du trene balansen på SUP-brett eller padle øya rundt i kajakk. Sameiet har egne kajakker som kan lånes gratis av beboerne.

Trives du med vind i seilene, holder Tønsberg Seilforening til på naboyøa, Føynland. Foretrekker du fast grunn under føttene, er tirsdags- og onsdagsregattaene et spektakulært skue fra kyststien. 

Morgentur rundt Husøy i kajakk ©Breakfast

Stemning på kystien ©Breakfast

SUP på Husøyflaket ©Breakfast

150 meter til sandstrand

Det er flere badeplasser på øya for en avkjølende dukkert. Hyggelige Sandodden med sandstrand og badebrygge ligger bare 150 meter fra dørstokken. Den flotte brygga i Husøy Havn er også perfekt for å bare slappe av ved vannet – og kanskje slå av en prat med noen av naboene.

Kort vei til det meste

Å bo på Husøy er å ha kort vei til det meste. På naboøya ligger nærbutikken med post i butikken, og enda flere turmuligheter. I sommerhalvåret ligger Ole III klar ved bryggekanten for å ta deg med på Norges korteste ferjetur. Skulle bylivet kalle, ligger Tønsberg sentrum bare 10 minutter unna i bil.

Behagelig blått på kyststien ©Breakfast

Stisykling i Føynlandskogen ©Breakfast

Mindre vedlikehold = mer tid til fritid

Det er mange fordeler med å bo i ny leilighet i Husøy Havn. Ikke bare kan strømregningen bli mindre skummel på grunn av bedre isolasjon og smarte løsninger, men lite vedlikeholdsarbeid gir mer tid til fritid. Det gjelder også hagearbeidet. Her trenger hverken rake eller gressklipper å bli med på flyttelasset.

“Man slipper å bekymre seg for å klippe gresset eller luke. Det har vi gartnere som tar seg av. Vi har også vaktmester på huset. Alt i alt så er det veldig enkelt og greit å bo her i Husøy Havn”, avslutter Jeanette fornøyd.

Grip sjansen og finn din nye leilighet nå.