HUSØY HAVN – BYGG 8

Sol, sjø og smarte løsninger

I Husøy Havn bor du moderne, lettvint og godt, slik at du får mer tid til fritid. Vi kaller det mer ferie hver dag. Her nyter du dagene på en idyllisk, liten øy ved Tønsbergs solfylte innseiling og på dørstokken til Færder Nasjonalpark. Samtidig er du bare en kort bil-, buss- eller sykkeltur unna et rikt kulturtilbud, butikker og restauranter i Tønsberg og på Nøtterøy.

Husøy Havn Bygg 8 består av 25 lyse og moderne selveierleiligheter med sjøutsikt fra vestvendt balkong eller terrasse. Flere av leilighetene har også egen uteplass mot øst. Her finner du den perfekte rammen for det gode liv med størrelser fra 45 m² til 114 m² og opptil 3 soverom.

 

  • 25 leiligheter

  • Fra 2-roms til 4-roms

  • Fra 44 m² til 126 m²

  • Balkong eller terrasse

  • Sjøutsikt

  • Ca. 150 m til sandstrand

LEILIGHETENE

Sjøutsikt fra egen balkong.

Alle de 25 leilighetene i Bygg 8 har terrasse eller balkong med sjøutsikt mot vest. Her kan du følge med på båtlivet i Husøysund og nyte de mange flotte solnedgangene på Husøy. Flere av leilighetene har også en romslig terrasse eller balkong mot øst.

Alle leilighetene har alt du trenger på ett plan. Åpen stue- og kjøkkenløsning gir en luftig og befriende romfølelse. Kjøkkeninnredningen er fra kvalitetsleverandøren HTH med integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Siemens eller tilsvarende. I flere av leilighetene er det direkte adkomst fra hovedsoverommet til privat bad. I enkelte også via eget walk-in closet.

I Bygg 8 har du heis til etasjeplan og underliggende parkeringsanlegg med sykkelparkering og sportsboder. I det romslige gårdsrommet er det anlagt gode uteområder som er tilgjengelig for alle.

ARKITEKTUR

Moderne arkitektur i unike omgivelser.

Bygningen er oppført i moderne og bestandige materialer. Lys trekledning på veggene harmonerer med de eksisterende trehusene i nærområdet. Utstrakt bruk av glass sørger for best mulig utsikt fra leiligheter og balkonger, og gir en fin refleksjon av himmel og sjø. 

Alle leilighetene har alt på ett plan. Åpen planløsning mellom stue og kjøkken skaper en befriende romfølelse. Store vinduer og stilrene overflater sørger for at leilighetene oppleves som meget lyse og friske. Husøy Havn er et boområde der man kan nyte det gode liv i boliger med gode solforhold, sjøutsikt og trivelige uteoppholdsareal.

 

 

NABOLAGET

En liten øy full av muligheter.

Norges korteste ferjerute ved bryggekanten. 9-hulls golfbane rett borti svingen. Koselig kyststi rundt øya og hyggelige naboer. Les mer om det som kan bli det nye nabolaget ditt.