HUSØY HAVN – BYGG 7

Sjøutsikt og 150 meter til sandstrand.

I Husøy Havn bor du moderne, lettvint og godt, slik at du får mer tid til fritid. Vi kaller det mer ferie hver dag. Her nyter du dagene på en idyllisk, liten øy ved Tønsbergs solfylte innseiling og på dørstokken til Færder Nasjonalpark. Samtidig er du bare en kort bil-, buss- eller sykkeltur unna et rikt kulturtilbud, butikker og restauranter i Tønsberg og på Nøtterøy.

Bygg 7 i Husøy Havn består av 18 leiligheter med sjøutsikt, egen uteplass med kveldssol og bare 150 meter til sandstrand. Her finner du den perfekte rammen for det gode liv i moderne og innholdsrike leiligheter fra 44 m² til 121 m² og opptil 3 soverom. 

 

  • 18 leiligheter
  • Fra 2-roms til 4-roms
  • Fra 44 m² til 121 m²
  • Balkong eller terrasse
  • Sjøutsikt
  • Ca. 150 m til sandstrand
  • Pris fra 2.690.000,-

LEILIGHETENE

Bor du bedre, lever du bedre.

Alle de 18 leilighetene i Bygg 7 har terrasse eller balkong med sjøutsikt og ettermiddagssol. Her kan du  følge med på båtlivet i Husøysund og nyte de mange flotte solnedgangene på Husøy. Flere av leilighetene har også en romslig terrasse eller balkong mot sør.

Inne finner du alt du trenger på ett praktisk plan. Åpen løsning mellom kjøkken og stue gir en luftig romfølelse. Kjøkkeninnredningen er fra kvalitetsleverandøren HTH med integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Siemens.

Mange av leilighetene har direkte adkomst til privat bad fra det romslige hovedsoverommet. Enkelte også via eget walk-in closet. Badene er lyse og delikate med hvite fliser på veggene. Gulvet får fliser med referanser til svaberg og strand.

Under Bygg 7 er det parkeringsanlegg med sykkelparkering, sportsboder og heis til etasjeplan. I det romslige gårdsrommet foran bygningen er det anlagt grønne og gode uteområder, tilgjengelig for alle.

ARKITEKTUR

Moderne arkitektur i unike omgivelser.

Bygningen er oppført i moderne og bestandige materialer. Lys trekledning på veggene harmonerer med de eksisterende trehusene i nærområdet. Utstrakt bruk av glass sørger for best mulig utsikt fra leiligheter og balkonger, og gir en fin refleksjon av himmel og sjø.

Alle leilighetene har alt på ett plan. Åpen planløsning mellom stue og kjøkken skaper en befriende romfølelse. Store vinduer og stilrene overflater sørger for at leilighetene vil oppleves som meget lyse og friske. I Husøy Havn er målet å skape et boområde der man kan nyte det gode liv i boliger med gode solforhold, sjøutsikt og trivelige uteoppholdsareal.

 

 

NABOLAGET

En liten øy full av muligheter.

Norges korteste ferjerute ved bryggekanten. 9-hulls golfbane rett borti svingen. Koselig kyststi rundt øya og hyggelige naboer. Les mer om det som kan bli det nye nabolaget ditt.