I salg nå!

HUSØY HAVN – BYGG 9

Bygg 9 er ferdig. Se de innflyttingsklare leilighetene.

Bygg 9 i populære Husøy Havn er ferdig og klart for innflytting. Bygget ligger noen få skritt fra bryggekanten og består av 18 innholdsrike selveierleiligheter. Her får du sjøutsikt fra 3,1 millioner kroner – bare 10 minutter fra Tønsberg.

Alle leilighetene har balkong eller terrasse med utsikt mot vannet i Husøysundet. Flere har også egen uteplass mot sørvest. Her bor du i tusleavstand fra bryggekanten og bare 150 meter fra sandstrand med badebrygge.

  • 18 leiligheter

  • 2-roms til 4-roms

  • Fra 44 m² til 121 m² BRA
  • Noen få skritt fra bryggekanten
  • Balkong eller terrasse

  • Ca. 150 meter til sandstrand

  • Pris fra kr 3.100.000,-

Velkommen til visning!

Byggestøy har blitt bølgeskvulp. Arbeiderne har pakket sammen og dratt. Roen har senket seg over idylliske Husøy Havn. Nå er siste mulighet til å sikre deg splitter ny og innflyttingsklar leilighet i vannkanten. 

Vil du teste sjøutsikten i det som kan bli ditt nye hjem? Fyll ut skjemaet eller kontakt megler direkte for privat visning.

Prosjektmegler / Markedsansvarlig
Lill-Iren Barth  +47 91 32 65 32
lill-iren.barth@dnbeiendom.no 

Prosjektmegler
Bård Johnson +47 46 80 88 98
bard.johnson@dnbeiendom.no

Avtal visning - april 2024
Avkrysningsbokser

LEILIGHETENE

Alt du trenger på ett praktisk plan

Alle leilighetene har alt du trenger på ett plan. Åpen stue- og kjøkkenløsning gir en luftig og befriende romfølelse. Kjøkkeninnredningen er fra kvalitetsleverandøren HTH med integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Siemens eller tilsvarende. I flere av leilighetene er det direkte adkomst fra hovedsoverommet til privat bad. I enkelte også via eget walk-in closet.

I Bygg 9 får du heis til etasjeplan og underliggende parkeringsanlegg med sykkelparkering og sportsboder. I det romslige gårdsrommet vil det anlegges gode uteområder som skal være tilgjengelige for alle.

ARKITEKTUR

Moderne arkitektur i unike omgivelser

Bygningen er oppført i moderne og bestandige materialer. Lys trekledning på veggene harmonerer med de eksisterende trehusene i nærområdet. Utstrakt bruk av glass sørger for best mulig utsikt fra leiligheter og balkonger, og gir en fin refleksjon av himmel og sjø.

Alle leilighetene har alt på ett plan. Åpen planløsning mellom stue og kjøkken skaper en befriende romfølelse. Store vinduer og stilrene overflater sørger for at leilighetene vil oppleves som meget lyse og friske. I Husøy Havn er målet å skape et boområde der man kan nyte det gode liv i boliger med gode solforhold, sjøutsikt og trivelige uteoppholdsareal.

 

 

NABOLAGET

En liten øy full av muligheter

Norges korteste ferjerute ved bryggekanten. 9-hulls golfbane rett borti svingen. Koselig kyststi rundt øya og hyggelige naboer. Les mer om det som kan bli det nye nabolaget ditt.