I salg nå

HUSØY HAVN – BYGG 10

Moderne skjærgårdsidyll

I Husøy Havn bor du moderne, lettvint og godt, slik at du får mer tid til fritid. Vi kaller det mer ferie hver dag. Her nyter du dagene på en idyllisk, liten øy ved Tønsbergs solfylte innseiling og på dørstokken til Færder Nasjonalpark. Samtidig er du bare en kort bil-, buss- eller sykkeltur unna et rikt kulturtilbud, butikker og restauranter i Tønsberg og på Nøtterøy.

Husøy Havn Bygg 10 består av 27 lyse og moderne selveierleiligheter med nordvestvendt balkong eller terrasse. Flere av leilighetene har også egen uteplass mot sørøst. Mange av uteplassene har flott sjøutsikt.

 

  • 27 leiligheter

  • 2-roms til 4-roms

  • Fra 44 m² til 126 m² BRA
  • Noen få skritt fra bryggekanten
  • Balkong eller terrasse – mange med sjøutsikt

  • Ca. 150 meter til sandstrand

  • Pris fra kr 2.950.000,- til 11.600.000,-

LEILIGHETENE

Alt du trenger på ett praktisk plan

Alle leilighetene har alt du trenger på ett plan. Åpen stue- og kjøkkenløsning gir en luftig og befriende romfølelse. Kjøkkeninnredningen er fra kvalitetsleverandøren HTH med integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Siemens eller tilsvarende. I flere av leilighetene er det direkte adkomst fra hovedsoverommet til privat bad. I enkelte også via eget walk-in closet.

I Bygg 10 får du heis til etasjeplan og underliggende parkeringsanlegg med sykkelparkering og sportsboder. I det romslige gårdsrommet vil det anlegges gode uteområder som skal være tilgjengelige for alle.

ARKITEKTUR

Moderne arkitektur i unike omgivelser

Bygningen er oppført i moderne og bestandige materialer. Lys trekledning på veggene harmonerer med de eksisterende trehusene i nærområdet. Utstrakt bruk av glass sørger for best mulig utsikt fra leiligheter og balkonger, og gir en fin refleksjon av himmel og sjø.

Alle leilighetene har alt på ett plan. Åpen planløsning mellom stue og kjøkken skaper en befriende romfølelse. Store vinduer og stilrene overflater sørger for at leilighetene vil oppleves som meget lyse og friske. I Husøy Havn er målet å skape et boområde der man kan nyte det gode liv i boliger med gode solforhold, sjøutsikt og trivelige uteoppholdsareal.

 

 

NABOLAGET

En liten øy full av muligheter

Norges korteste ferjerute ved bryggekanten. 9-hulls golfbane rett borti svingen. Koselig kyststi rundt øya og hyggelige naboer. Les mer om det som kan bli det nye nabolaget ditt.