I salg nå

HUSØY HAVN – H06 BRYGGEHUS

Skjærgårdsidyll i 3 etasjer

Bygg 6 i Husøy Havn blir noe helt for seg selv. Her vil du finne fem eksklusive bryggehus med en fantastisk beliggenhet helt nede ved vannet. Husene går over tre innholdsrike plan, med romslige terrasser mot både sørvest og nordøst. Som kronen på verket får du også en oase av en privat takterrasse.

Med hver bolig følger en båtplass i småbåthavna rett utenfor. Her ligger båten så nærme at du nesten kan fortøye i dørhåndtaket. Bryggehusene er de eneste av sitt slag i prosjektet Husøy Havn, og en unik mulighet i Vestfold.

  • 5 bryggehus i vannkanten
  • 3 innholdsrike etasjer
  • 158 m² BRA
  • Mulighet for 4 soverom
  • 2 terrasser + takterrasse
  • Sjøutsikt
  • 1 båtplass
  • 1 parkeringsplass
  • Pris fra kr 12.950.000,- til 15.000.000,-

ARKITEKTUR

Moderne arkitektur i unike omgivelser

Bygningene oppføres i moderne og bestandige materialer. Det vil bli utstrakt bruk av trekledning på veggene som harmonerer med de eksisterende trehusene i nærområdet. Store vindusflater sørger for å slippe inn mest mulig av den flotte utsikten og gir en fin refleksjon av himmel og sjø.

Arealeffektive løsninger gir rom for et generøst mellomplan med åpen løsning på stue og kjøkken, samt mulighet for fire soverom. Boligene får også romslige private uteområder på tre nivåer. Her kan du nyte Husøys mange kvaliteter – fra solen går opp over nasjonalparken i øst til den går ned bak Tønsberg by i vest.

Utsikten fra sofakroken blir så fin at du knapt vil trenge TV. Lakkert 1-stavs 14 mm eikeparkett i alle oppholdsrom. Vannbåren gulvvarme i 2. etg., samt i entré og gang i 1. etg.

Kjøkkeninnredning fra Uno Form med integrerte hvitevarer fra Miele. Benkeplate i slitesterk corian. Den stramme, luftige rettløpstrappen blir et spennende og viktig identitetsskapende element.

Boligene får to bad. Et i 1. etg og et i 3. etg. Gulvflisene får referanser til svaberg og strand. Baderomsinnredning fra den danske kvalitetsleverandøren Uno Form.

Alle gode ting er tre etasjer

I 1. etasje finner du et romslig disponibelt rom med utgang til nordøstvendt terrasse. Her kan du innrede et ekstra soverom, bibliotek eller kanskje et hobbyrom? Etasjen har også vindfang, bad, bod og ytterligere ett disponibelt rom.

2. etasje åpner seg opp i en lys og åpen stue- og kjøkkenløsning. Fra sofakroken er utsikten så fin at du knapt trenger TV. På dette planet har du også utgang til en romslig sørvestvendt terrasse, perfekt for grilling på varme sommerdager.

3. etasje består av bad, tre soverom og et eget garderoberom.

På taket finner du prikken over i-en – en romslig takterrasse med både fantastisk sjøutsikt og gode solforhold. Her blir det lett å kose seg om sommeren!

Plantegninger fra H6-101. Illustrasjon – avvik kan forekomme