Badstuen ligger trygt fortøyd til en brygge i Myrasundet mellom Husøy og Føynland. Foto: Varmr Sauna / Kjetil Sommerfeldt-Simonsen

VARMR SAUNA

Vekk sansene til liv i Husøys egen badstue

Du ser den fra broen mellom Føynland og Husøy. Et lite sort hus som det ryker godt av og du hører entusiastiske hvin fra.

Januar 2023 ble en splitter ny flytende badstue sjøsatt i Myrasundet langs kyststien på Husøy. Badstuen har fått navnet «Varmr Sauna» fra det norrøne ordet for varme, og har på kort tid blitt et svært populært tilbud på øya.

Et bidrag til lokalsamfunnet

Det er Velferdsforeningen på Husøy som står bak det rykende varme tilbudet. Med på laget har de fått med seg Sparebankstiftelsene til DNB og Sparebank1 i tillegg til eiendomsutvikleren Avantor. Foreningen driver idealistisk og har gjennom et drøyt år lagt ned utallige dugnadstimer for å kunne tilby Husøyboere og andre i lokalsamfunnet denne spesielle opplevelsen så tett på sjøen. Alle inntektene de samler inn går til drift og vedlikehold av badstuen.

Både store og små gleder seg over det nye tilbudet på øya. Foto: Varmr Sauna / Kjetil Sommerfeldt-Simonsen

Ta med deg vennegjengen til en varm og herlig opplevelse ved sjøen. Foto: Varmr Sauna / Kjetil Sommerfeldt-Simonsen

Senker skuldrene og vekker sansene

Varmen sprer seg. Skuldrene senkes. Det er noe spesielt å sitte i den flytende badstuen og titte ut på vannet og naturen rundt deg. Her er det ingen skjerm eller andre forstyrrelser. Kun deg og de du vil tilbringe tiden din sammen med. Kanskje er du også vågal nok til å ta deg en forfriskende dukkert i sjøen mens du er der – enten fra den tilhørende badestigen, eller gulvluka inne i badstuen? Det kommer garantert til å vekke sansene i deg!

Et nytt menneske på to timer

Varmr Sauna er en selvbetjent badstue med plass til opptil syv personer. Her kan du ta med deg familie, venner eller kolleger og dele den herlige varme opplevelsen. Prisen er det heller ikke noe å si på; for kun 300 kroner får dere hele badstuen for dere selv i to avslappende timer. Flere vil påstå at du føler deg som et nytt menneske etterpå. Høres det fristende ut?

Se mer praktisk info, booking og åpningstider på badstuens egen nettside: varmrsauna.com

Foto: Varmr Sauna / Kjetil Sommerfeldt-Simonsen