PADLELED VESTFOLD

622 kilometer tursti på vannet

I Husøy Havn bor du med et padleparadis rett utenfor ytterdøren og kajakker til gratis utlån i kjelleren.

Flyt rett inn

Da Padleled Vestfold åpnet sommeren 2018 kunne padleglade juble for 622 kilometer graderte padleruter fra Svelvik i nord til Larvik i sør. Enten du foretrekker rolig padling langs fastlandet eller vil ut i åpent farvann, kan flere av turene startes fra brygga i Husøy Havn.

Et padleparadis rett utenfor døren. ©Husøy

Gli gjennom Føynlandsundet. ©Husøy

Ta pause med stil

En del av Padleled-konseptet er arkitekttegnede gapahuker, kalt padlehuker. Padlehukene er åpne for alle og det er ikke noe bookingsystem. To av disse padlehukene ligger på Østre Bolærne, og er et perfekt mål for en overnattingstur med start i Husøy Havn. Om du foretrekker en kortere tur, er det også fine teltplasser på øyene rundt Husøy.

 

Ta pause med stil i padlehukene på Østre Bolærne. ©Færder Kommune

Start turen i Husøy Havn. ©Husøy

Hvis 622 kilometer ikke er nok

Padleleden er nå utvidet helt ned til Kragerø. Ikke bare er det padleturer gjennom kystkommunene Porsgrunn, Bamble og Kragerø. Du kan også prøve en av de første innlandsrutene – i den spektakulære Telemarkskanalen.

Et hav av muligheter

I Husøy Havn bor du med et padleparadis rett utenfor ytterdøren og kajakker til gratis utlån i kjelleren. Her er alle muligheter alltid åpne. Enten du vil pakke med deg sovepose, ta en kort kveldstur eller vinke fra godstolen på balkongen når naboen padler ut på nye eventyr i den fantastiske Vestfold-skjærgården.