HUSØY GOLFKLUBB

Med golfbane i bakgården

Sola kiler deg lett i ansiktet. Den friske sjøluften fyller lungene. Golfkøller til enhver anledning danser spent rundt i bagen. Du pegger opp på første tee. Lyden når du treffer ballen sier alt. Det kommer til å bli en god dag.

Ni hull når som helst

En hyggelig liten gåtur unna Husøy Havn ligger Husøy Golfpark. Her finner du en spennende 9-hulls kortbane med par 3 og par 4 hull i idylliske omgivelser. Banen passer perfekt for deg som setter pris på en rask golfrunde med mye nærspill. Den stiller også krav til nøyaktighet, og gir utmerket treningseffekt selv for elitespiller.

Liten klubb, stort engasjement

Husøy Golfklubb har en liten men aktiv medlemsmasse. Klubben arrangerer jevnlig lokale turneringer, gjerne etterfulgt av en grillkveld eller rekeaften på hyggelige Borge Hotell. Spesielt høyt aktivitetsnivå er det i seniorgruppen, som inviterer til formiddagsturnering hver mandag gjennom hele sesongen.

Stå opp med fuglene – og en birdie. Foto: Kjetil Sommerfeldt-Simonsen

9-hulls golfbane rett rundt svingen. ©Husøy

Sving deg gjennom året

Husøy Golfpark har vintergreener, som gjør at du kan spille nesten hele året. 29. desember i fjor arrangerte Husøy Golfklubb nissegolf. Alle måtte stille med minst ett plagg julerelatert bekledning. I stedet for turneringsavgift ble deltakerne bedt om å ta med en liten gave, så alle fikk premie. Etter turneringen ble det servert varm gløgg på Borge Hotell.

Det er bare å slå til

Husøy Golfklubb er kjent for å ha et hyggelig og inkluderende miljø. Her vil du bli tatt godt imot uansett alder og nivå. I Husøy Havn er det ingen grunn til å la golfbagen samle støv i boden. Det er bare å slå til.