Husøy Havn er et trygt og godt sted å være. Det gjelder også i disse dager. Les om trygg visning her.

HUSØY HAVN – BYGG 6

Skjærgårdsidyll i 3 etasjer

Bygg 6 i Husøy Havn består av fem eksklusive boliger med en fantastisk beliggenhet på bryggekanten helt øst i prosjektet. Her får du 158 m² fordelt på 3 innholdsrike etasjer. Med hver bolig følger retten til å kjøpe båtplass i småbåthavnen rett utenfor døren. Boligene er de eneste av sitt slag i prosjektet Husøy Havn og en unik mulighet i Vestfold.

  • 5 enheter
  • 3 etasjer
  • BRA 158m²
  • 4 soverom
  • 2 uteplasser
  • Sjøutsikt
  • Rett til å kjøpe båtplass utenfor
  • Pris fra 12.600.000,- til 14.200.000,-

ARKITEKTUR

Moderne arkitektur i unike omgivelser

Bygningene oppføres i moderne og bestandige materialer. Det vil bli utstrakt bruk av trekledning på veggene som harmonerer med de eksisterende trehusene i nærområdet. Store vindusflater sørger for å slippe inn mest mulig av den flotte utsikten og gir en fin refleksjon av himmel og sjø.

Arealeffektive løsninger gir rom for et generøst mellomplan med åpen løsning på stue og kjøkken samt mulighet for fire soverom. Boligene får også romslige private uteområder på to nivåer. Her kan du nyte alle Husøys mange kvaliteter – fra solen går opp over nasjonalparken i øst til den går ned bak Tønsberg by i vest.

Utsikten fra sofakroken blir så fin at du knapt vil trenge TV. Lakkert 1-stavs 14 mm eikeparkett i alle oppholdsrom. Vannbåren gulvvarme og nedfelt gipshimling med innfelte downlights i 1. og 2. etg.

Kjøkkeninnredning fra Uno Form med integrerte hvitevarer fra Miele. Benkeplate i slitesterk corian. Den stramme, luftige rettløpstrappen blir et spennende og viktig identitetsskapende element som vil være med på å gjøre disse boligene til noe helt for seg selv.

Boligene får to bad. Ett i 1. etg og ett i 3. etg. Gulvflisene får referanser til svaberg og strand. Baderomsinnredning fra den danske kvalitetsleverandøren Uno Form.

Alle gode ting er tre etasjer

I 1. etasje finner du et romslig disponibelt rom med utgang til nordøstvendt terrasse. Her kan du innrede et ekstra soverom, bibliotek eller kanskje et hobbyrom? Etasjen har også vindfang, bad, bod og ytterligere ett disponibelt rom.

2. etasje åpner seg opp i en lys og åpen stue- og kjøkkenløsning. Fra sofakroken er utsikten så fin at du knapt trenger TV. På dette planet har du også utgang til en romslig sørvestvendt terrasse, perfekt for grilling på varme sommerdager.

3. etasje består av bad, tre soverom og et eget garderoberom.

Plantegninger fra H6-101. 

Frister en bolig på bryggekanten?

Meld interesse her.