Husøy Havn er et trygt og godt sted å være. Det gjelder også i disse dager. Les om trygg visning her.

HUSØY HAVN – BYGG 7

Leiligheter for det gode liv.

Bygg 7 i Husøy Havn består av 18 leiligheter fordelt på tre etasjer. Her finner du den perfekte rammen for det gode liv i moderne leiligheter fra 44 m² til 121 m² og opptil 3 soverom. Alle leilighetene får balkong eller terrasse mot vannet i Husøysund. Flere får også uteplass mot sør.

  • 18 leiligheter
  • 2-roms til 4-roms
  • Fra 44 m² til 121 m²
  • Balkong eller terrasse
  • Sjøutsikt
  • Ca. 150 m til sandstrand

  • Pris fra 2.690.000,- til 9.795.000,-

ARKITEKTUR

Moderne arkitektur i unike omgivelser.

Bygningen oppføres i moderne og bestandige materialer. Lys trekledning på veggene harmonerer med de eksisterende trehusene i nærområdet. Utstrakt bruk av glass sørger for best mulig utsikt fra leiligheter og balkonger, og gir en fin refleksjon av himmel og sjø.

Alle leilighetene har alt på ett plan. Åpen planløsning mellom stue og kjøkken skaper en befriende romfølelse. Store vinduer og stilrene overflater sørger for at leilighetene vil oppleves som meget lyse og friske. I Husøy Havn er målet å skape et boområde der man kan nyte det gode liv i boliger med gode solforhold, sjøutsikt og trivelige uteoppholdsareal.

Alle leilighetene får balkong eller terrasse mot vannet i Husøysund. Sandstranden på Sandodden badeplass ligger bare 150 meter unna.

Leilighetene får lys og luftig åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkeninredning fra HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens.

Lyse og delikate bad med hvit flis på veggene. Gulvflisen får referanser til svaberg og strand.

Skapt for det gode liv.

Bygg 7 i Husøy Havn består av 18 moderne leiligheter fordelt på tre etasjer. Her finner du leiligheter fra 44 m² til 121 m² og opptil 3 soverom. Alle leilighetene har alt du trenger på ett plan og en åpen løsning mellom kjøkken og stue som gir en luftig og befriende romfølelse.

I mange av leilighetene er det adkomst til eget baderom fra hovedsoverommet. I enkelte også via eget omkledningsrom. Alle leilighetene har terrasse eller balkong mot vannet i Husøysund. Flere har også romslig terrasse eller balkong mot sør.

I Bygg 7 blir det underliggende parkeringsanlegg i tillegg til sykkelparkering og sportsboder. I gårdsrommet vil det anlegges gode uteområder som skal være tilgjengelig for alle.

Frister en leilighet med sjøutsikt?

Meld interesse her.